Wie zijn wij

De Rijschool

Rijschool Drachten is opgericht door Arjen Hofstra. Door zijn motto: “Iedereen heeft recht op een rijbewijs” en zijn unieke persoonlijk ontwikkelde les systeem is Rijschool Drachten een begrip geworden.

Omdat Iedereen niet alleen in omgeving Drachten woont is Rijschool Drachten gegroeid en is het werkgebied gegroeid in heel Friesland. Om dit ook te laten weten rijden we sinds 1 januari 2015 onder de naam Rijschoolfryslan.

Onze rij-instructeurs hebben allen ruime ervaring en worden bij en omgeschoold indien noodzakelijk. Ons doel is om te zorgen dat onze kandidaten op een verantwoorde en veilige manier kunnen deelnemen in het verkeer.
We beschikken over rij-instructeurs die een speciale opleiding hebben gevolgd om kandidaten met faalangst te begeleiden en op te leiden. We doen er alles aan om u de juiste begeleiding te geven.

THEORIE-OPLEIDING:
Wij vinden dat de theorie-opleiding van onze kandidaten net zoveel aandacht verdiend als de praktijklessen. De theorie maakt deel uit van je rij-opleiding. Daarom verstrekken wij aan de kandidaten die een rij-opleiding bij ons volgen GRATIS een complete theorie-opleiding. Hiernaast worden bij ons op de Rijschool iedere maandag en dinsdag theorielessen gegeven die voor onze kandidaten gratis zijn.

Werkgebied

Ons werkgebied is heel fryslan. We hebben instructeurs in Drachten, Gorredijk, Leeuwarden en Franeker en we zijn nog aan het uitbreiden. (www.rijschoolfryslan.nl)

Onze rijschool maakt gebruik van Audi’s en Volkswagen. Wist u dat rijschool Drachten de eerste rijschool in Fryslan is die gebruik maakt van een Audi A5?